Vuxenleksaker

      Kommentarer inaktiverade för Vuxenleksaker

Något som asiatisk och skandinavisk heminredning har gemensamt är att de är båda åt det minimalistiska hållet. Med det menar jag att båda inriktningarna undviker att ha mycket grejer framme. Det ska vara rent, cleant, raka linjer och finnas en ordning till allt.

Om vi nu bortser från det så är det viktigaste att du bestämmer vad som är din stil och vad du tycker är snyggt. Det är ditt hem och det är du som ska bo där. Då är det väldigt viktigt att du trivs med det du har runt omkring dig. Så innan du börjar inreda eller göra om hemma kan det vara nyttigt att sätta sig ner och fundera över hur du vill att det ska se ut.

Och även om du har valt en stil som passar dig är det ändå viktigt att sätta din egen, personliga prägel. Det får inte se ut som en stylad bild i en heminredningstidning. Det ska synas att det är ett hem som folk bor i, och då är den personliga touchen viktig.

Vad som är det personliga är ju självklart olika från person till person, men jag själv gillar när man blandar nya grejer med loppisfynd, arvegods och liknande. Det är det som gör det personligt och individuellt för mig. Det är min stil.

Sedan kan jag tycka att det är kul att göra något annorlunda i inredningen som gör att det händer något. Något som drar blickar till sig. Jag såg i en tidning nyligen hur någon hade köpt en billig tavla och sedan målat över ungefär sjuttio procent av bilden inklusive ramen. Det såg väldigt annorlunda ut, nytt och fräscht. Det är coolt hur man kan göra om något gammalt och kanske oönskat till något nytt. Vissa vuxenleksaker är så snygga i sin design att de kan användas i heminredningen utan att någon för den skull ser att det är en sexleksak. Det är häftigt, jag rekommenderar er att kolla in denna fantastiska sexshop, dom har riktigt lyxiga och snygga saker.