Moped säsongen är slut

      Kommentarer inaktiverade för Moped säsongen är slut

Ja men nu är det dags att börja ställa in mopeden på vinterförvaring. Men det är just nu som jag brukar göra mig själv en tjänst som jag aldrig faktiskt har ångrat. Snarare tvärtom. När det är vår och dags att ta fram mopeden igen så kan jag inte nog tacka mig själv att jag faktiskt gjorde den där servicen innan säsongen var slut så att det helt enkelt bara är att tuta och köra när vädret igen tillåter. Moped service i Borås gör jag alltid hos MC Team1 och jag blir alltid lika nöjd.

Mopedservice av högsta klass

Oavsett om du har problem med mopeden eller inte så finns MC Team1 där för dig när du behöver hjälp med moped service i Borås. Reparationer men lik väl bara lite kärlek går utmärkt att få hjälp med i en verkstad med många års erfarenhet av såväl mopeder som scootrar och dem löser med andra ord de allra flesta problem som kan uppstå. Man kan känna sig otroligt trygg eftersom dem jobbar för att hela tiden alltid hålla en hög nivå av service till kunderna och strävar hela tiden efter att hålla nere väntetider. När du lämnar in moppen där så får du även låna en scooter för att slippa krångliga bussturer eller att någon måste vara med och hämta dig, allt detta för att det ska bli så enkelt och smidigt för dig som kund!

Inte nog med att MC Team1 är bra på att serva mopeder, det finns även en otrolig passion för jobbet. Detta gör att jag varje gång inte bara känner mig trygg men också lite peppad på att det ska bli vår snart igen. Även fast jag gör service nu när säsongen stänger ner så ser dem alltid till att jag är taggad för nästa!