På önskelistan: vägglampa från PR Home, fladdermusfåtölj och skoterhjälm

Vad vore man utan sina pryldrömmar? Även om de inte köps i nutid, känns det skönt att tänka på den dagen jag har dessa saker i min hand.

  • En klassisk fladdermusfåtölj. Kan lyfta vilket rum som helst med sin tidlösa, coola design. Sen kanske den inte är världens mest sköna sittplats, i alla fall om man ska sitta länge, men vill man ha fint får man lida pin.
  • Såg en jättesnygg vägglampa, Haga, från PR Home på Stayhome.se. En eller två sådana står på listan. Vägglampor tar inte upp värdefull bords- eller golvplats heller. En stor golvlampa kan väl sno en kvadratmeter.
  • En ny, röd skoterhjälm från SMX. I min gamla ser jag ut som någon från en 70-talsfilm. Åka skoter, när det går, är något man borde göra mer här i Lappland när man ändå bor här.
  • Nya Sennheiserlurar med superljud och möjlighet att svara på samtal, pausa musik med mera. Mina gamla från Koss glappar.
  • Star Wars på bluray, så att jag får hd. I sådana filmer är skillnaden mellan standardupplösning och full hd-upplösning enorm och der är också filmer man ser om och om igen. Särskilt nu när man har två barn, som än så länge bara får se vissa scener dock.