På önskelistan: vägglampa från PR Home, fladdermusfåtölj och skoterhjälm

Vad vore man utan sina pryldrömmar? Även om de inte köps i nutid, känns det skönt att tänka på den dagen jag har dessa saker i min hand.

  • En klassisk fladdermusfåtölj. Kan lyfta vilket rum som helst med sin tidlösa, coola design. Sen kanske den inte är världens mest sköna sittplats, i alla fall om man ska sitta länge, men vill man ha fint får man lida pin.
  • Såg en jättesnygg vägglampa, Haga, från PR Home på Stayhome.se. En eller två sådana står på listan. Vägglampor tar inte upp värdefull bords- eller golvplats heller. En stor golvlampa kan väl sno en kvadratmeter.
  • En ny, röd skoterhjälm från SMX. I min gamla ser jag ut som någon från en 70-talsfilm. Åka skoter, när det går, är något man borde göra mer här i Lappland när man ändå bor här.
  • Nya Sennheiserlurar med superljud och möjlighet att svara på samtal, pausa musik med mera. Mina gamla från Koss glappar.
  • Star Wars på bluray, så att jag får hd. I sådana filmer är skillnaden mellan standardupplösning och full hd-upplösning enorm och der är också filmer man ser om och om igen. Särskilt nu när man har två barn, som än så länge bara får se vissa scener dock.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *